Clubs

Organiserende triatlonverenigingen Twentse Triathlon Tour

Hieronder vindt u de gegevens en een korte beschrijving van de verenigingen die de Twentse Triathlon Tour organiseren. U vindt ook het e-mail adressen en telefoonnummers van de contactpersonen van de verenigingen:

Als u vragen heeft over een specifieke wedstrijd die op deze site niet beantwoord worden kun je een contactpersoon e-mailen (of evt. bellen). Om meer te weten te komen over de verenigingen: klik door naar hun homepage!

Heeft u wel eens overwogen om lid te worden van een triathlonvereniging? Samen sporten is veel gezelliger en erg motiverend. Verder haal je met goede begeleiding meer uit je trainingen. U kunt gewoon contact opnemen met een van de contactpersonen van een vereniging.

TCT

WedstrijdProloog
Club21 november 1984 – In Enschede werd de Triathlon Club Twente opgericht door Freddy Rosink. Het was de tweede triatlonvereniging van Nederland die opgericht werd. Triathlon Club Twente heeft in haar bestaan een grote stempel gedrukt op de triatlon ‘duur’ sport in Twente. De vereniging organiseert bijna elk jaar een duatlon of triatlon maar ook zwemlopen, 31 keer en andere evenementen. Hierbij kun je denken aan trainingsweekenden, infoavonden, testwedstrijden, clubkampioenschappen over alle afstanden. Elk nieuw lid krijgt GRATIS een wedstrijdtenue met trainingsjack. Leden kunnen bijna elke dag onder begeleiding trainen.
Per 1 april 2001 is Triathlon Club Twente ook gestart met een jeugdafdeling in de leeftijd van 6 jaar tot 12 jaar. Bij de start hebben we 11 nieuwe jeugdleden kunnen begroeten.
Homepagewww.triathlonclubtwente.nl
ContactAlbert van der Smissen
E-mailvoorzitter@triathlonclubtwente.nl

 

DSTV Aloha

WedstrijdAquathlon
Club‘Aloha’ is de studenten triathlonvereniging van Enschede. De ongeveer 60 leden krijgen ongeveer iedere doordeweekse dag een training aangeboden. Deze vinden alle plaats op de campus van de Universiteit Twente. Zowel UT- als HBO-studenten en medewerkers kunnen bij Aloha lid worden, als je in het bezit bent van een X-stra card.
Elk jaar organiseren commissies van Aloha de UT-Triathlon -waaruit Aloha oorspronkelijk is ontstaan- en een kanathlon en de Aquathlon. Binnen onze vereniging is ook erg veel ruimte voor gezellige evenementen, bv. verenigingsweekend, borrels, fietsverfavonden, pannenkoekavonden en sauna. Uiteraard ook veel actieve ‘evenementen’ zoals de zgn. campingtriathlon, het fietsweekend en -als daar animo voor is- een gezamenlijk trainingskamp in een exotisch buitenland. Meer info vindt je op onze site www.alohatriathlon.nl.
Homepagewww.alohatriathlon.nl
ContactBestuur van dstv Aloha
E-mailnaar de e-mail van het bestuur

 

TV Trios

WedstrijdDuathlon
ClubDe Bornse Triathlon Vereniging TRIOS ’88 bestaat sinds 11 februari 1988. Vanuit een groepje enthousiaste sporters is een vereniging ontstaan met op dit moment bijna 100 leden. Deze leden zijn met totaal verschillende achtergronden en redenen lid geworden van TRIOS.
Er zijn natuurlijk mensen bij die zich op de hele triathlon gestort hebben, wat op zich natuurlijk een schitterende belevenis is! Ook zijn er mensen lid die alleen lopen, of alleen fietsen, enzovoorts. Ook het niveau is erg verschillend. Mensen die supersnel zijn, trainen samen met mensen die puur voor het plezier sporten en met mensen die af en toe een wedstrijdje willen doen. Binnen alle trainingen van TRIOS is er voor elk wat wils.
Homepagewww.tvtrios.nl
ContactGerard Roelofs
E-mailinfo@tvtrios.nl

 

TCO 93

WedstrijdTriathlon
ClubTCO?93 staat voor Triathlon Club Oldenzaal. De club stelt zich tot doel haar leden de mogelijkheden, voorzieningen en ondersteuning te bieden om de triathlonsport in al haar facetten uit te kunnen oefenen. Naast gezonde inspanning wordt bij TCO’93 ook veel aandacht geschonken aan gezonde ontspanning. TCO?93 is opgericht in 1993, bestaat inmiddels 10 jaar en heeft zich in die periode een vaste plek verworven binnen de Oldenzaalse sportwereld. De club is opgericht door een aantal enthousiastelingen die hun liefde voor deze sport gezamenlijk willen beleven en daarnaast de triathlonsport toegankelijk maken voor anderen. We richten ons voornamelijk op de regio Oldenzaal, en willen voor iedere deelnemer, ongeacht het niveau waarop hij of zij acteert, de mogelijkheden bieden deze sport optimaal te kunnen beoefenen.
Homepagewww.tco93.nl
ContactFrits Bruinink
E-mailTCO 93
Webton Twentse Triatlon Tour  Schrijf je in en doe mee!
© 2016 Webton Twentse Triatlon Tour   |   Sitemap   |   Website: Webton.nl